diumenge, 9 de gener del 2011

Seguim treballant!

Després de moltes hores de feina hem realitzat algunes modificacions en el bloc.

En primer lloc, hem canviat els apartats de “com ha canviat” i “ com és”, ja que creiem que la informació que us oferíem no era gaire concreta. Hem fet una nova cerca i hem ampliat els continguts.

En segon lloc, hem modificat la imatge de fons. Des d’un inici el nostre bloc tenia la imatge que venia amb la plantilla, però per fi hem aconseguit una foto que ens agrada i l’hem penjat en forma de mosaic horitzontal.

Finalment, hem obert una nova pestanya anomenada “JUGA AMB NOSALTRES” i en aquesta hem pujat les nostres activitats perquè pugueu conèixer millor Palafolls.

- La primera activitat és un webquest a través del qual podreu cercar dades del poble i realitzar uns gràfics determinats.
- La segona activitat és una cursa d’orientació perquè pugueu recórrer Palafolls  i visitar una sèrie d’edificis emblemàtics. Aquesta activitat està penjada en un web, a través del qual podreu visualitzar o baixar-vos els documents pdf que l’expliquen. Un cop realitzeu la cursa haureu de crear un eix cronològic.
- La tercera activitat consisteix en una cacera del tresor, on trobareu un seguit de preguntes que haureu de respondre. Aquí haureu de demostrar la vostra agilitat de cerca d’informació.
- La quarta activitat us portarà a visitar el castell, des d’on haureu de realitzar un croquis. Aquesta també està penjada en el web i també podreu visualitzar o baixar-vos els documents per realitzar-la.

Fins aquí els nostres canvis!

Esperem que us agradin les activitats i que ens expliqueu les vostres experiències un cop les realitzeu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada